Villa type Espace de Luxe

Villa de Luxe voor maximaal 6 personen; drie slaapkamers; circa 135 m² leefruimte.

Type Espace de Luxe is een volledig ingerichte villa voor 6 personen, met de volgende indeling:
Een ruime gezellige woonkamer van circa 36 m² met een open keuken voorzien van een vierpits kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Vrijwel alle Espaces de Luxe zijn ingericht met een vaatwasser, een wasmachine en/of een wasdroger. Verder zijn er op de begane grond een tweepersoonsslaapkamer en een ruime badkamer met ligbad, douchecabine en toilet. Er zijn tevens badkamers vernieuwd waarbij het bad is verwijderd en er een ruime inloopdouche voor in de plaats is gekomen. Tevens treft u aan een berging met veelal een wasmachine en/of wasdroger. De garage is in de meeste gevallen gesloten voor de prive zaken van de eigenaar.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers, waarvan een extra grootte slaapkamer, een overloop en een tweede toilet. Enkele Espaces de luxe hebben boven een tweede badkamer zelfs met een dakkapel voor extra ruimte waar vaak een royale inloopdouche is geplaatst. . Royaal terras met tuinmeubilair voor 6 personen. De Espace de Luxe heeft een extra overdekt terras aansluitend bij de schuifdeur die in de keuken terechtkomt. Er zijn zelfs Espace de Luxe met een slaapkamer in de voormalige garage dus check het aanbod met de foto's en beschrijvingen voor een beter beeld en kies uw volgende vakantiehuis uit naar uw behoefte.

Verhuurprijzen vanaf € 750 tot € 1.395 per week.

Tuinen

De verschillende vakantiehuizen op het vakantiepark liggen op bijzonder grote kavels en bieden veel privacy. Dit is mogelijk gemaakt door de situering van de huizen ten opzichte van elkaar én door de plaatsing van voornamelijk natuurlijke begroeide afscheidingen. 

De tuin is voorzien van tuinmeubilair en een parasol voor de zomerse dagen wanneer u wat beschutting wilt hebben.  Aangezien alle huizen op het zuiden of zuidwesten liggen, komt dit erg van pas.
Ieder vakantiehuis beschikt over één parkeerplaats.