Villa type Espace

Villa voor maximaal 6 personen; drie slaapkamers; circa 100 m² leefruimte.

Type Espace is een volledig ingerichte villa voor 6 personen, met de volgende indeling:
Een ruime gezellige woonkamer van circa 36 m² met een open keuken voorzien van een vierpits kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast. Vrijwel alle Espaces zijn ingericht met een vaatwasser, een wasmachine en/of een wasdroger. Verder zijn er op de begane grond een tweepersoonsslaapkamer en een ruime badkamer met ligbad en/of douchecabine en toilet. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, een overloop en een tweede toilet. Enkele Espaces hebben boven een tweede badkamer. Royaal terras met tuinmeubilair voor 6 personen.

Verhuurprijzen vanaf € 624 tot € 1.275 per week.

Op het park is één Espace speciaal ingericht voor mindervaliden, dit Is Espace nr 8. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie.

Tuinen

De verschillende vakantiehuizen op het vakantiepark liggen op bijzonder grote kavels en bieden veel privacy. Dit is mogelijk gemaakt door de situering van de huizen ten opzichte van elkaar én door de plaatsing van voornamelijk natuurlijke begroeide afscheidingen. 

De tuin is voorzien van tuinmeubilair en een parasol voor de zomerse dagen wanneer u wat beschutting wilt hebben.  Aangezien alle huizen op het zuiden of zuidwesten liggen, komt dit erg van pas.
Ieder vakantiehuis beschikt over één parkeerplaats.