Seniorenvakantie

Vakantiepark Chateau Cazaleres is bij uitstek in het voor- en naseizoen geschikt voor een seniorenvakantie in Frankrijk. Wij organiseren ontspannen seniorenweken maar ook actieve werkweken. Vakantiepark Chateau Cazaleres is een kleinschalig vakantiepark, gelegen in de Ariege in Zuid-West Frankrijk. Hier voelt u zich direct thuis, een landelijke omgeving met veel natuurschoon en bovenal rust!. Het vakantiepark beschikt over comfortabele bungalows en ligt in een schitterende omgeving waar veel te zien is. Geniet van de rust, de schoonheid van de het "Toscane van Frankrijk, de Ariege", maar ook van de gezellige sfeer onderling met andere gasten en eigenaren!

De seniorenvakantieweken zijn echt iets voor ouderen die het heerlijk vinden om er even tussenuit te gaan en met andere senioren vakantie te houden. In overleg en naar behoefte wordt een gezellig activiteitenprogramma opgesteld. 

Vrijblijvend en afwisselend activiteitenprogramma
Wij bieden een geheel vrijblijvend en afwisselend activiteitenprogramma aan. U kunt denken aan een gezamenlijke jeu de boules wedstrijd, een kaartavond of gezellig gaan wandelen in de prachtige natuur om ons vakantiepark.

Het programma wordt in overleg met en naar behoefte van de deelnemers samengesteld door een aantal eigenaren die op het vakantiepark wonen en zelf zeer actief zijn. Daarnaast zijn er ook op het vakantiepark een aantal gezellige activiteiten.  Op dinsdagochtend is er een wandeling, op woensdagmiddag wordt er jeu de boule gespeeld en op vrijdag is er een tennis competitie. Maar ook bij het zwembad of het biljart zijn er ontmoetingsmomenten. Al met al een mooie week invulling maar tevens voldoende vrijheid om zelf op pad te gaan, wat te denken aan het bezoeken van Toulouse, Carcassonne of Lourdes. Of wilt u richting Andorra het is allemaal mogelijk.