Coronavirus

Informatie rondom het coronavirus, laatst bijgewerkt: 27-04-2020 

Résidence Château Cazalères – Village de Vacances

Annuleringen en omboeken, boeken onder voorbehoud in verband met coronavirus

Onder normale omstandigheden beogen wij iedere huurder een zo zorgeloze en relaxte vakantie aan te bieden op onze accommodatie.

Naast onze eigen overwegingen brengen overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan mee dat het vrij reizen naar vakantiebestemmingen en het verplaatsen binnen een land minimaal wordt ontraden dan wel sterk aan banden wordt gelegd. Zonder in detail te treden zijn de zogenaamde “lockdown maatregelen” in o.m. België en Frankrijk strikter dan die in Nederland. En aan die belemmeringen ontkomt u als huurder niet als u naar ons wilt. Bekijk voor de actuele reis-, verplaatsings- en verblijfsbepalingen de officiële informatie op de overheidswebsites van die landen.   

Tegen die achtergrond hebben wij ons annulerings- en boekingsbeleid tijdelijk aangepast. Dat valt uiteen in: 1. U heeft al geboekt, 2. U wenst ondanks de onzekerheid toch te boeken. 

Ad. 1. Indien u al een verblijf heeft geboekt met aankomst in een periode dat u vanwege overheidsmaatregelen niet mag komen kunt u deze boeking kosteloos verplaatsen naar een andere belemmeringsvrije periode in 2020 en 2021. Uw geplande vakantie kunt u dan omboeken door naar reception@cazaleres.com een mail te sturen waarin u uw nieuwe gewenste aankomst- en vertrekdatum aangeeft. Indien u die data nog niet weet kunt u ze achterwege laten, u ontvangt dan een voucher, een waardecoupon voor een volgend verblijf bij ons.
Belt u liever dan kan dat via +33 6 42 37 62 56.

Ad. 2. Indien u toch een verblijf in 2020 wenst te boeken maar onzeker bent of dat door overheidsmaatregelen doorgang kan vinden kunt u thans wel reserveren via reception@cazaleres.com of onze website. U hoeft dan nu geen aanbetaling te doen. Zo gauw als die beperkende overheidsmaatregelen vervallen ontvangt u van ons een aanbetalingsrekening die u dan binnen een week dient te betalen. Na ontvangst van dat bedrag is de reservering definitief en gelden onze algemene annuleringsvoorwaarden en/of voorwaarden van uw eigen annuleringsverzekering.

Hierboven is het al uiteengezet maar wij wijzen u er nogmaals op dat dit een tijdelijk en bijzonder annulerings- en boekingsbeleid betreft. Het geldt in ieder geval tot en met eind mei 2020 (expiratiedatum van Franse coronamaatregelen betreffende het toerisme). Indien Nederlandse en Belgische maatregelen daarnaast of ondertussen nopen tot een bijstelling van ons beleid zullen wij dat via onze website communiceren.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u (weer) welkom te mogen heten in betere tijden.

 

Met vriendelijke groet,

Vakantiepark Résidence Château Cazalères